- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

O gama din carne de porc ar putea creste cu 5% veniturile Angst pe segmentul HoReCa

17 Jul, 17:29 • Redactia DailyBusiness
Angst estimeaza venituri in crestere cu 5% pe segmentul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering), in urma introducerii pe piata a preparatelor din sortimentul "mangalita" de carne de porc, a informat joi compania.
O gama din carne de porc ar putea creste cu 5% veniturile Angst pe segmentul HoReCa

„Gama bunatati de mangalita este adresata segmentului HoReCa, in special restaurantelor cu specific romanesc. In urma introducerii pe piata a noilor produse estimam o crestere 5% a veniturilor pe acest segment”, au precizat reprezentantii Angst.

Cunoscut din vechime ca porcul cu parul cret, mangalita este acum pe cale de disparitie in Romania. Aceasta este o rasa semidomestica, provenita din mistret, crescuta in spatii largi construite direct in padure, unde porcii se hranesc cu jir si ghinda.

Este una dintre putinele rase crescute traditional, iar pe baza ei au fost concepute multe din retetele produselor traditionale romanesti: salam de Sibiu, carnati de casa, sunci afumate, conform Angst.

Angst detine 3 fabrici de carne si produse din carne pe care le comercializeaza sub marcile Angst, Salsi si Discovery. Reteau de magazine este compusa din 27 de locatii situate in Bucuresti, Sinaia, Cluj Napoca si Oradea.