- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Ozone Laboratories Romania: Cifra de afaceri cu 19% mai mare in 2008

10 Feb, 13:20 • Redactia DailyBusiness
Ozone Laboratories Romania a realizat o cifra de afaceri de 35,1 milioane euro in 2008, in crestere cu 19% fata de anul precedent, datorita, printre altele, lansarii de noi produse, a anuntat marti compania.
Ozone Laboratories Romania: Cifra de afaceri cu 19% mai mare in 2008

Exprimata in lei, cresterea inregistrata anul trecut de Ozone Laboratories Romania a fost de 36%, potrivit rezultatelor financiare neauditate pe 2008, publicate marti.

Aceasta crestere s-a datorat atat extinderii portofoliului de produse cat si dezvoltarii parteneriatelor, atat pe partea de productie cat si pe partea de distributie, precum si continuarii planul de restructurare organizationala inceput in anul 2006.

Tot in anul 2008, Ozone a decis sa intre cu un portofoliu selectat pe segmentul mass market (hipermarketuri, supermarketuri, retele de benzinarii).

Grupul Ozone Laboratories a inregistrat in 2008 o crestere a cifrei de afaceri de 44%, pana la 77 milioane euro. Pentru toate pietele relevante in care Ozone isi desfasoara activitatea, cresterea procentuala a vanzarilor realizate in 2008 a fost de 2 cifre.

Compania farmaceutica Ozone Laboratories activeaza in Romania din 2002 si este prezenta in 6 tari din Europa Centrala si de Est. Ozone deruleaza mai multe parteneriate cu producatori din Europa, Asia si SUA si ofera solutii integrate de sanatate.