- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Plus a deschis la Braila al 51-lea magazin din Romania, cu 1,5 mil. euro

27 Feb, 11:27 • Redactia DailyBusiness
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri la Braila cel de-al 51-lea magazin din Romania si al doilea din oras, cu o investitie de 1,5 mil. euro.
Plus a deschis la Braila al 51-lea magazin din Romania, cu 1,5 mil. euro

Noul magazin de proximitate Plus este situat pe B-dul Dorobantilor si are o suprafata aproximativa de 1.380 metri patrati, dintre care 1.080 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente, anuntat reprezentantii companiei.

Unitatea este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 60 de locuri de parcare.

„Cel de-al doilea magazin Plus din Braila inchide circuitul, completand astfel acoperirea geografica pentru acest oras”, a declarat Uwe Klostermann, director general Plus Romania.

Plus comercializeaza o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale).

Pe langa aceste produse, magazinul ofera saptamanal o gama variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Reteaua de magazine Plus din Romania apartine concernului german Tengelmann. Din acest grup mai fac parte diviziile OBI, A&P, kik, Kaiser’s Tengelmann si Interfruct.

Segmentul de discount are in Romania o cota de 5% pe piata de retail, principalii jucatori pe acest segment fiind pe langa Plus Discount miniMax Discount, Penny Market XXL si Penny Market.