- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Plus si-a deschis la Pecica al 53-lea magazin din Romania, cu 1,5 mil.euro

23 Apr, 12:01 • Redactia DailyBusiness
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus si-a deschis, marti, in orasul Pecica, cel de-al 53-lea magazin din Romania si al doilea din judetul Arad, pentru care a investit 1,5 mil. euro.
Plus si-a deschis la Pecica al 53-lea magazin din Romania, cu 1,5 mil.euro

Noul magazin are o suprafata de 1.300 metri patrati, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 67 de locuri de parcare.

Magazinul comercializeaza o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale).

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti. Prezenta retelei Plus la Pecica se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Plus, reteaua de magazine apartinand concernului german Tengelmann, este un brand activ pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in 8 tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).