- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Porsche Bank: Programul Rabla a adus o crestere cu 150% a finantarilor in iunie 2008

15 Jul, 15:44 • Redactia DailyBusiness
Porsche Bank Romania, banca specializata in acordarea de credite auto, a inregistrat in luna iunie o crestere cu 150% a volumului de credite acordate, fata de rezultatul inregistrat in luna iunie 2007, majorarea producandu-se in special datorita programului REMAT, a comunicat marti banca.
Porsche Bank: Programul Rabla a adus o crestere cu 150% a finantarilor in iunie 2008

Astfel, in ultimele doua saptamani ale lunii iunie, la scurta vreme dupa demararea programului, Porsche Bank a finantat un volum total de 3,6 milioane lei (circa 1 milion euro), se specifica in comunicat. Cunoscut in piata sub denumirea de Rabla, REMAT este programul de reinnoire a parcului auto.

Creditul auto oferit de Porsche Bank are valori ce variaza intre 6.000 si 8.000 euro. Pentru un credit de pana la 10 ani, clientii au nevoie de un avans de 15% .

„Potentialul pietei auto din Romania este inca puternic, piata fiind acum mult mai matura, iar clientii sunt tot mai sofisticati si stiu foarte bine ce isi doresc”, a afirmat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

Porsche Bank, membra a Porsche Finance Group, finanteaza cumpararea de autoturisme importate de Porsche Romania: Volkswagen, Seat, Audi, Skoda si Porsche.

Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si este format din Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility, oferind servicii pentru achizitionarea de masini, conform conceptului „one stop shop”: achizitionare directa, in showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masina si o administrare eficienta a flotelor de masini.