- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Produsele din Kaufland care sunt reduse cu 50%! Veste bună pentru părinți înainte de Moș Nicolae

01 Dec, 14:21 • Gorgorin iulia
Veste bună pentru părinți! Lanțul de hipermarketuri Kaufland anunță că o categorie de produse vor fi reduse cu 50%, chiar înainte de Moș Nicolae, iar românii se vor bucura de prețuri avantajoase.
Produsele din Kaufland care sunt reduse cu 50%! Veste bună pentru părinți înainte de Moș Nicolae

În prag de Moș Nicolae, Kaufland face anunțul așteptat de toți românii care au copii! Cele mai căutate produse în această perioadă vor fi reduse cu 50%, până în data de 6 decembrie.

„Începând de pe 30 noiembrie profită de reducerea de 50% la toată gama de jucării și cumpără cadouri pentru cei mici.Consultă ofertele noastre pe www.kaufland.ro/catalog”, au transmis reprezentanții magazinului pe Facebook.

Începând de pe 30 noiembrie profită de reducerea de 50% la toată gama de jucării și cumpără cadouri pentru cei mici….

Posted by Kaufland Romania on Tuesday, 29 November 2022

Citiți și: FOTO! S-a deschis Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Organizare ca la Untold, preturi de Viena! Cât plătesc bucureștenii pentru o porție de falafel, un cozonac sau alte produse „tradiționale”

Pentru că mai sunt doar câteva zile până când Moş Nicolae va lăsa în ghetuţe cadourile mult dorite, părinții se pregătesc din timp pentru seara de 5 decembrie. Copiii vor aștepta să vadă ce cadouri au primit, iar cele mai dorite vor fi cu siguranță jucăriile.

Astfel, Kaufland a făcut cel mai așteptat anunț, iar românii se vor bucura de oferte și prețuri mici și a anunțat că de azi câteva produse sunt reduse cu 50%.

Care sunt produsele din Kaufland care sunt reduse cu 50%

Mai sunt doar câteva zile până vine Moș Nicolae, iar copiii așteaptă cu nerăbdare cadouri. Kaufland vine cu o veste bună pentru părinții, care vor putea cumpăra de azi jucării la jumătate de preț.

Jucăriile din Kaufland care sunt reduse la preț acoperă absolut toată gama de vârste. Această ofertă de 50% este valabilă pentru toate supermarket-urile Kaufland din România.  De altfel, persoanele care sunt interesate de ofertă pot găsi pe website-ul propriu toate jucăriile reduse.

Această ofertă nu este doar pentru persoanele care au card Kaufland, ci pentru toate persoanele. Ele au jucării de cumpărat până în limita stocului disponibil, potrivit spynews.ro

Oferta va fi disponibilă până pe 6 decembrie

Reprezentanții Kaufland au anunțat că oferta de 50% la jucării este valabilă până în data de 6 decembrie, iar cei care doresc să le cumpere celor mici cadouri și de Crăciun, atunci asta este șansa lor.

Jucăriile și ofertele sunt postate pe site-ul Kaufland și pot fi vizualizate acolo.

Citiți și: Bonus de 2000 de euro pentru familiile cu copii. Cine beneficiază de acest ajutor de la stat