- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Profitul CE Rovinari s-a dublat la 30 mil. euro in 2007

02 Apr, 12:54 • Redactia DailyBusiness
Complexul Energetic (CE) Rovinari a raportat un profit net de 100 mil. lei (circa 30 mil. euro) anul trecut, aproape dublu fata de cel consemnat in 2006.
Profitul CE Rovinari s-a dublat la 30 mil. euro in 2007

In acest an insa, profitul complexului energetic ar putea scadea, a declarat miercuri pentru DailyBusiness Ion Pisc, directorul de investitii al companiei.

„Estimarile noastre de profit pentru acest an sunt ceva mai mici fata de cele de anul trecut, pentru ca vor fi reparatii la anumite grupuri si vom livra mai putina energie decat in 2007”, a explicat directorul de investitii al CE Rovinari.

Totodata, oficialul CE Rovinari a mentionat ca licitatia pentru acordarea unui contract de lucrari de mediu, in valoare de 40 milioane euro, a fost castigata de consortiul format din companiile Energoconstructia, SAEM si Romelectro.

Cele trei complexuri energetice din Oltenia (Turceni, Rovinari si Craiova) acopera circa o treime din productia de electricitate a Romaniei, fiind producatorii celei mai ieftine energii din tara ,dupa Hidroelectrica si Nuclearelectrica.