- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Raiffeisen Bank vrea 23 de centre ipotecare pana la finele anului

26 Jun, 13:39 • Redactia DailyBusiness
Raiffeisen Bank Romania si-a propus sa isi extinda reteaua de centre ipotecare pana la 23 de unitati in 2008, in prezent banca avand 18 puncte de acest gen, au anuntat joi oficialii institutiei financiare.
Raiffeisen Bank vrea 23 de centre ipotecare pana la finele anului

Joi, banca a inaugurat cel de-al 18-lea centru ipotecar, amplasat in Bucuresti, la nivelul capitalei existand 3 astfel de unitati. Primul centru ipotecar a fost deschis de banca in 2006.

In cadrul centrelor ipotecare ale bancii clientii pot aplica pentru credite cu garantie imobiliara, respectiv credite imobiliare, imprumuturi pentru refinantarea altor credite sau imprumturi pentur nevoi personale cu ipoteca.

Pe langa cele 18 centre, bancare are 60 de puncte de lucru specializate in scordarea de credite ipotecare, amplasate in unitatile traditionale ale bancii, numarul de agentii si sucursale ale Raiffeisen Bank Romania fiind in prezent de 490 de unitati.

„15% din creditele imobiliare acordate lunar de Raiffeisen sunt oferite in prezent prin intermediul centrelor ipotecare. Dorim ca in curand 70% din creditele ipotecare acordate de Raiffeisen sa fie oferite prin intermediul centrelor ipotecare si punctelor de lucru dedicate amplasate in unitatile traditionale ale bancii”, a spus Madalina Teodorescu, director aria credite persoane fizice in cadrul Raiffeisen Bank Romania.