- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Credit în rate de la eMAG, nu doar de la bancă. Dobânzi mai mici, totul în 12 rate. Instituțiile Bancare vor trebui să schimbe tactica

02 Feb, 11:29 • Polojan Tudor
Limitele de credit ale eMAG se vor majora la 10.000 de lei, cu ajutorul PayU. Credite de consum în cont cu numărul maxim de 12 rate.
Credit în rate de la eMAG, nu doar de la bancă. Dobânzi mai mici, totul în 12 rate. Instituțiile Bancare vor trebui să schimbe tactica

Bombă cu ceas pentru băncile din România după ce eMAG, cel mai mare retailer de pe piața locală, a majorat limita de credit acordată clienților. Aceasta a crescut de la 8.000 la 10.000 de lei, iar ratele s-au modificat și ele de la cel mult 4, la 12, scrie zf.ro.

Peste un milion de clienți ai companiei au accesat funcția de finanțare, la un an de la lansarea acesteia, astfel că procentul achizișiilor achitate a ajuns la 6%. eMAG se află într-un parteneriat cu procesatorul de plăți PayU, firmă care face parte din același grup.

Mai citește și: NU vă întoarceți la ROBOR! BNR oferă soluții pentru ratele românilor! Ce aveți de făcut

eMAG oferă credite c u12 rate/ sursa foto: oraselelumii.ro

My wallet de la eMAG

My wallet (tradus „portofelul meu”) este facilitatea care, în prezent, oferă credite pentru achiziționarea produselor de pe platforma eMAG de până la 4.000 de lei, cu rate împărțite la 4, prima rată fiind plătită în momentul în care se plasează comanda sau după 30 de zile. Se pot cumpăra atât produse vândute de companie, cât și de la parteneri, atât timp cât suma depășește 100 de lei.

La un an de când s-a lansat această metodă de plată, procentul achizițiilor realizate a crescut considerabil. Tudor Manea, CEO al eMAG, a spus că procentul crește de la o zi la alta.

„Cred că ne apropiem de un procent de 6 % din toate vânzările care sunt finanţate prin prin My Wallet. Sunt peste un milion de oameni care au limite de credit acordate în momentul de faţă, consider că este o zonă bună de creştere pentru viitor”, a mai spus acesta într-un interviu acordat pentru Ziarul Financiar.

Te-ar mai putea interesa și: Bani de la Guvern pentru elevi în 2023. Care sunt condițiile. Avem lista documentelor necesare

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult