- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Rodica Constantinovici renunta la avocatura pentru functia de secretar de stat

21 Jan, 16:25 • Redactia DailyBusiness
Rodica Constantinovici (foto) va renunta la jobul de avocat in cadrul propriei sale companii, Constantinovici, McCann si Asociatii, ca urmare a numirii sale in functie de secretar de stat in Ministerul Justitiei.
Rodica Constantinovici renunta la avocatura pentru functia de secretar de stat

„In perioada mandatului, voi fi suspendata din avocatura si trecuta pe tabloul avocatilor incompatibili. Societatea Constantinovici, McCann si Asociatii va continua sa activeze sub conducerea celuilalt asociat, colegul meu Teo McCann”, a declarat Constantinovici.

Incepand de miercuri, Rodica Constantinovici este unul dintre cei 3 secretari de stat de la Ministerul Justitiei, condus de Catalin Predoiu.

In calitate de secretar de stat, Constantinovici se va ocupa de relatia cu Parlamentul si Guvernul, mai exact de procesul de elaborare si avizare a actelor normative, va participa la dezbaterea si adoptarea proiectelor de legi initiate de Ministerul Justitiei.

Cu o experienta de peste 20 de ani in bransa, Rodica Constantinovici a activat de-a lungul timpului ca avocat, profesor si judecator. Ea are expertiza in domenii ca real estate, comercial, piata muncii, project management si drept comunitar.