- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Seful URBB, numit presedinte al asociatiei \’Berarii Romaniei\’

21 Apr, 13:29 • Redactia DailyBusiness
Shachar Shaine, omul de la carma companiei United Romanian Brewers Bereprod (URBB), a devenit presedintele asociatiei 'Berarii Romaniei', au informat luni reprezentantii asociatiei.
Seful URBB, numit presedinte al asociatiei \'Berarii Romaniei\'

„Pentru mine este o onoare si totodata o puternica responsabilitate sa preiau presedintia asociatiei, recunoscuta deja ca o voce insemnata a industriei berii din Romania. Multumesc tuturor predecesorilor mei pentru eforturile lor, asigurandu-i ca voi continua prin programele noastre nationale promovarea unui consum responsabil de bere”, a declarat Schachar Shaine.

Nascut pe 13 noiembrie 1968, Shachar Shaine a absolvit Universitatea Technion din Haifa si EMBA la Bredford University. Dupa ce a lucrat in domeniul planificarii proiectelor industriale, Shachar Shaine a revenit la marea sa pasiune: marketingul. In anul 1999 a venit pentru prima oara in Romania. In cadrul companiei URBB, a ocupat functia de vice-presedinte marketing pana in mai 2004 cand a fost numit presedinte URBB. Este casatorit si tata a trei copii.

Asociatia ‘Berarii Romaniei’ acopera 80% din industria berii din Romania si, de la 1 ianuarie 2008, s-a alaturat marii familii europene „Berarii Europei”, implicandu-se activ in proiecte de anvergura. Membrii asociatiei ‘Berarii Romaniei’ sunt Heineken Romania, InBev Romania, United Romanian Brewers Bereprod si Ursus Breweries.

Fondata in decembrie 2004, asociatia ‘Berarii Romaniei’ are ca principala misiune dezvoltarea unei industrii puternice si responsabile.

Membrii asociatiei ‘Berarii Romaniei’ dezvolta proiecte sociale de amploare la nivel national. Un bun exemplu in acest sens il constituie programul ‘Alcoolul nu te face mare’, adresat liceenilor, care este sustinut de Ministerul Educatiei si Cercetarii si de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Incepand cu februarie 2008, in parteneriat cu Politia Rutiera si Consiliul National al Audiovizualului, membrii asociatiei au demarat o alta campanie, de data aceasta de responsabilizare a soferilor cu privire la consecintele consumului de alcool la volan.