- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Selgros deschide marti un nou magazin, la Braila, cu 20 mil. euro

24 Mar, 16:51 • Redactia DailyBusiness
Compania Selgros Cash&Carry Romania va deschide marti, la Braila, al 17-lea magazin al retelei, in urma unei investitii de aproximativ 20 milioane euro.
Selgros deschide marti un nou magazin, la Braila, cu 20 mil. euro

Noul magazin Selgros din Braila are o suprafata de vanzare de aproximativ 10.000 metri patrati. Ultimul magazin al companiei a fost deschis la Galati, in urma cu 10 luni.

Selgros Cash&Carry Romania va mai inaugura anul acesta inca un magazin in tara, dar se va axa si pe consolidarea unitatilor existente.

In anul 2007 au fost puse in functiune 3 magazine Selgros Cash&Carry: in luna februarie la Suceava, in luna martie la Iasi si in luna mai 2007 la Galati.

Reteaua Selgros detine, in prezent, 17 centre comerciale in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Suceava, Iasi, Constanta si Braila.

Compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 800 milioane euro.

Selgros Cash&Carry are ca asociati concernele germane Rewe Gruppe Koeln si Otto-Versand Hamburg si a intrat pe piata romaneasca in 2001, prin deschiderea primului magazin la Brasov, unde se afla si sediul administrativ.

Grupul Rewe a devenit in luna martie singurul actionar al retelei de magazine cash & carry Fegro/Selgros, prin preluarea participatiei de 50% detinuta de grupul Otto.