- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Sixt New Kopel a deschis o noua sucursala in Bucuresti

09 Dec, 12:34 • Redactia DailyBusiness
Sixt New Kopel Group, a deschis a doua sucursala din Bucuresti, in Vitan, care va comercializa masini second hand si reprezinta o investitie estimata la cateva mii de euro, a anuntat marti compania de leasing operational si rent-a-car.
Sixt New Kopel a deschis o noua sucursala in Bucuresti

Totodata, compania vrea sa deschida noi sucursale in 2009, in zona Militari din Capitala si in cel putin 2 orase din afara Bucurestiului.

„Ne dezvoltam si vom continua sa o facem conform planului de business pe 2009 care implica: o dezvoltare continua a retelei, o crestere a eficientei precum si obtinerea unor conditii mai bune din partea furnizorilor”, a declarat Dudy Perry, CEO Sixt New Kopel Group.

Acesta a adaugat ca, in ultimii ani, am asistat la o infuzie de masini second hand importate din Europa de Vest, lucru care a dus la o prabusire a preturilor pe piata.

„Propunerea recenta, de anulare a taxei de poluare pentru masinile noi, ar trebui sa reduca atractivitatea importului de masini uzate din vest si la echilibrarea pietei de masini second hand locale”, a mai spus Perry.

Sixt New Kopel are in prezent birouri deschise in Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov.

Concentrata pe dezvoltarea afacerilor din Romania – derulate pe pietele de leasing operational si de rent-a-car, compania a crescut nivelul investitiilor, astfel ca, pana la finalul lui 2008, intentioneaza sa-si dubleze bugetul de investitii, fata de perioada similara a anului trecut, potrivit reprezentantilor comaniei, care nu au mentionat si suma.

Divizia de leasing operational a Sixt New Kopel a incheiat anul 2007 cu contracte cu o valoare totala care depaseste 40 milioane euro. Potrivit evolutiei pietei romanesti de leasing operational, compania estimeaza ca pana la finalul lui 2008 isi va dubla cifra de afaceri.

Din 2005, Sixt Romania a avut cea mai rapida crestere din intreg grupul de companii prezente in 80 de tari, potrivit estimarilor proprii.