- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

UniCredit Tiriac a pus pe piata creditele fara comision de administrare

23 Apr, 15:49 • Redactia DailyBusiness
UniCredit Tiriac Bank a introdus doua noi structuri de pret pentru creditele ipotecare si de nevoi personale, care implica plata unei dobanzi variabile sau a uneia revizuibile periodic, fara comision de administrare a creditului, a anuntat miercuri banca.
UniCredit Tiriac a pus pe piata creditele fara comision de administrare

In cazul noilor variante de creditare, Constant si Actual, costul creditului este reprezentat o dobanda variabila, respectiv a uneia revizuibila la 6 luni, careia i se adauga o marja fixa. Varianta Actual este valabila doar in cazul creditelor garantate cu ipoteca.

Clientii creditelor cu ipoteca pot opta pentru oricare din cele trei variante, imprumuturile UniCredit Tiriac fiind disponibile in lei, euro si dolari. In cazul tuturor variantelor de cost, clientii au de achitat un comision de acordare.

In varianta standard de creditare, denumita Clasic, costul de credit la UniCredit Tiriac presupune plata unei dobanzi variabile, careia i se adauga un comision de administrare lunar, cuprins intre 0,2 si 0,5%, aplicat la soldul creditului.

Cei care opteaza pentru un cost de tip Clasic vor avea de achitat pentru creditele in lei, euro si dolari dobanzi de 5,95% pe an, 2,95% pe an si 4,95% pe an, carora li se adauga un comision lunar de administrare la sold de 0,5% pentru lei si euro si de 0,2% la dolari.

La varianta de cost Constant, dobanzile variabile la lei, euro si dolari sunt de 10,95% pe an, 7,95% pe an si de 6,95% pe an. Pentru varianta Actual, clientii au de achitat valoarea dobanzii interbancare la lei, euro si dolari, revizuibila la 6 luni, careia i se adauga o marja de 4,5% la lei si de 3,5% la dolari si euro.