- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank: 6 luni de gratie pentru creditele fara ipoteca

10 Jul, 14:26 • Redactia DailyBusiness
UniCredit Tiriac Bank ofera clientilor 6 luni perioada de gratie pentru creditele personale fara ipoteca, oferta fiind disponibila atat pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca pe 5 si 10 ani, cat si pentru creditele de refinantare pe 10 ani, a anuntat joi banca.
UniCredit Tiriac Bank: 6 luni de gratie pentru creditele fara ipoteca

Produsul, disponibil in doua structuri de pret, este valabil pana la data de 31 august.

„In primele 6 luni se va plati doar dobanda, ceea ce va usura mult acoperirea primelor rate pentru creditele personale”, a declarat Zoltan Major, vicepresedinte responsabil de divizia retail a UniCredit Tiriac Bank.

Banca permite un grad maxim de indatorare de 60% pentru creditele personale, suma maxima acordata fiind de 20.000 euro.

Clientii bancii pot opta pentru o dobanda variabila si un comision lunar de administrare aplicat la sold, ceea ce se traduce printr-o valoare descrescatoare a ratelor lunare si plata mai rapida a principalului (structura Clasic). O alta varianta reprezinta o rata variabila a dobanzii, fara comision lunar (structura Constant), varianta pentru care opteaza clientii care prefera sa plateasca rate lunare constante.

Se poate opta pentru schimbarea valutei acestuia si pentru modificarea structurii de pret si pe parcursul derularii creditului, mentioneaza reprezentantii bancii.

UniCredit Tiriac Bank avea, la sfarsitul primelor 3 luni ale acestui an, active nete in valoare de 3,74 miliarde euro si un profit de 21 milioane euro.