- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a finalizat preluarea activitatii Banca di Roma

12 Jun, 15:11 • Redactia DailyBusiness
UniCredit Tiriac Bank a finalizat proiectul de preluare a activitatii Banca di Roma, sucursala Bucuresti, inceput la sfarsitul lunii decembrie 2007, au anuntat joi reprezentantii bancii.
UniCredit Tiriac Bank a finalizat preluarea activitatii Banca di Roma

In Romania, procesul de transfer operational a constat in preluarea de catre UniCredit Tiriac Bank a portofoliului de clienti, a angajatilor, activelor si pasivelor Banca di Roma, ultima etapa fiind dedicata activitatilor administrative de inchidere si radiere a sucursalei.

„Transferul operational al activitatii Banca di Roma a venit ca o consecinta a fuziunii ample de la nivel european dintre UniCredit Group si Capitalia”, a declarat Rasvan Radu, presedinte executiv UniCredit Tiriac Bank.

„Banca va ramane si in continuare concentrata pe planurile de extindere organica, pe imbunatatirea modelului de servicii si a calitatii oferite tuturor clientilor”, a mai spus Rasvan Radu.

Fuziunea dintre UniCredit Group si Capitalia a avut loc in octombrie 2007, determinand inceperea integrarii operatiunilor sucursalelor Banca di Roma, detinuta de Capitalia, in entitatile bancare detinute de UniCredit, in toate tarile in care cele doua grupuri financiare erau prezente.

UniCredit Tiriac Bank, parte componenta a UniCredit Group, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din Romania, cu active totale in valoare de 3,7 miliarde de euro, la 30 martie 2008.