- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Veste excelentă pentru clienții Raiffeisen Bank. Serviciul gratuit pe care banca austriacă îl pune la dispoziție românilor

07 Apr, 16:05 • Claudia Simion
Raiffeisen Bank a transmis că toți clienții din România vor putea beneficia de un serviciu gratuit din aprilie. E o veste excelentă pentru toți, mai ales pentru cei care vor să facă un împrumut în perioada următoare.
Veste excelentă pentru clienții Raiffeisen Bank. Serviciul gratuit pe care banca austriacă îl pune la dispoziție românilor

Raiffeisen Bank e printre cele mai cunoscute bănci din România, iar conducerea a ales să nu mai facă afaceri cu Rusia, care a invadat Ucraina. Decizia a fost susținută de ministrul de externe austriac, Alexander Schallenberg.

Raiffeisen Bank a intrat pe piața din România în 2002. Au trecut mai bine de două decenii de când are această activitate și în tot acest timp a adunat mii de clienți pentru care găsește tot mai des oferte interesante.

Banca a anunțat că, începând din aprilie, clienții vor putea să discute direct cu un expert ca să-și rezolve problemele financiare. Serviciul e complet gratuit și le vine în ajutor celor care vor să facă un împrumut sau alte servicii de acest fel.

Citește și Raiffeisen Bank, strategie de imagine pe fondul boicotului „anti-Austria”

„Avem o veste bună pentru tine: de acum ai posibilitatea să discuți direct despre planurile și dorințele tale cu un expert Raiffeisen Bank. El este partenerul tău. Discutând cu el vei găsi soluțiile financiare potrivite pentru tine, prin „Banking 1:1”. Și totul fără costuri pentru tine. Și fără obligația de a cumpăra vreun produs bancar”, a transmis banc, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Ce program au Raiffeisen Bank și alte bănci de Paște

Băncile din România vor avea un program diferit în perioada sărbătorilor de Paște.

Raiffeisen Bank, spre exemplu, va avea unitățile bancare din centrele comerciale deschise, însă programul va fi stabilit în funcție de fiecare unitate în parte.

Citește și Raiffeisen Bank este forțat să plece din Rusia! Se fac presiuni asupra grupului bancar austriac

BRD va avea unitățile din mall-uri deschise, dar depinde de fiecare locație în parte. Echipa MyBRD Contact va avea program de lucru cu publicul vineri, 22 aprilie, orele 09:00-19:00, precum și sâmbătă, orele 09:00-17:00, potrivit băncii franceze.

Unitățile ING vor fi închise în zilele de Vinerea Mare și luni, 25 aprilie 2022 (a doua zi de Paște). „Rețeaua ING Office va fi închisă vineri și luni, iar punctele de lucru din mall-uri se vor adapta programului fiecărui mall în care se află”, a menționat ING pentru Wall-Street.