- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Ballmer: Nu mai vorbim despre o achizitie a Yahoo, dar nu excludem un alt tip de parteneriat

08 Jan, 17:46 • Redactia DailyBusiness
Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, cel mai mare producator de software la nivel mondial, a declarat ca un parteneriat cu Yahoo nu este exclus, desi nu mai poate fi vorba de o achizitie. "Am putea incerca alte tipuri de parteneriate cu ei, insa achizitia este exclusa", a spus el intr-un interviu acordat Fox Business Network, citat de CNN.
Ballmer: Nu mai vorbim despre o achizitie a Yahoo, dar nu excludem un alt tip de parteneriat

Acesta a mai precizat ca industria tehnologica trece printr-un moment dificil si ca este de asteptat ca achizitiile de produse tehnologice sa fie amanate atat de catre consumatorii persoane fizice cat si de cele juridice.

„Cred ca in mediul de afaceri actual este corect sa spunem ca cine are bani lichizi este cel mai castigat. Noi ne bucuram ca avem bani lichizi. Si vom continua sa ne pastram aceste rezerve de bani lichizi”, a precizat Ballmer.

Compania americana Microsoft detinea la 30 septembrie 20,7 miliarde de dolari in lichiditati.

Declaratiile sefului Microsoft au aparut la cateva ore dupa ce pe piata s-a vehiculat ideea potrivit careia un grup de investitori, cu legaturi la Microsoft, se pregateste de o posibila cumparare a Yahoo. Reprezentantii Microsoft si cei ai Yahoo nu au facut comentarii cu privire la aceste informatii.