- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote a lansat un serviciu de reincarcare \”de oriunde\”

16 Jul, 13:19 • Redactia DailyBusiness
Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat miercuri un serviciu prin care clientii prepaid ai companiei isi pot reincarca contul din orice retea fixa sau mobila, nationala sau internationala, prin apelarea unui numar si introducerea unui cod de reincarcare.
Cosmote a lansat un serviciu de reincarcare \de oriunde\

„Serviciul este util atat pentru romanii plecati peste hotare, care vor sa isi reinnoiasca creditul, si pot apela la cineva din tara sa realizeze incarcarea pentru ei, dar si in Romania, pentru cei ce nu au acces direct la o cartela standard de reincarcare sa la un voucher electronic”, a explicat pentru DailyBusiness un reprezentant al Cosmote Romania.

Valorile cu care pot fi reincarcate cartelele variaza intre 3 si 200 de euro.

Utilizatorii care doresc sa isi reincarce cartela Cosmote, sau pe cea a cunostintelor, trebuie sa apeleze numarul 0766.135.135, din orice retea nationala, internationala sau din roaming. Urmatorul pas este sa introduca numarul de telefon corespunzator beneficiarului si codul de 16 cifre al unei cartele standard de reincarcare sau al unui voucher electronic.

Dupa validarea reincarcarii, beneficiarul acesteia primeste prin SMS detalii despre creditul de comunicare adaugat.

Apelurile catre 0766.135.135 sunt gratuite pentru utilizatorii Cosmote (cu exceptia apelurilor din roaming), iar pentru utilizatorii altor retele apelurile sunt taxate conform tarifelor aplicabile pentru apelarea unui numar Cosmote.

Principalii concurenti ai operatorului Cosmote Romania sunt Orange, Vodafone, Zapp si RCS&RDS.