- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote a mutat call-center-ul din Drumul Taberei in Pipera, cu 2 mil. euro

05 Feb, 12:59 • Redactia DailyBusiness
Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a investit 2 milioane euro in relocarea si extinderea activitatilor principale de relatii cu clientii, intr-o cladire noua amplasata in Iride Business Park din Pipera, Bucuresti, au anuntat marti oficiali ai companiei.
Cosmote a mutat call-center-ul din Drumul Taberei in Pipera, cu 2 mil. euro

Oficialii companiei au precizat pentru DailyBusiness ca angajatii au fost relocati din sediul din cartierul Drumul Taberei, numarul acestora crescand odata cu evolutia companiei.

Cosmote foloseste in continuare si sediul din Drumul Taberei, unde activeaza angajati din alte domenii decat relatiile cu clientii, de pilda cei care se ocupa de retea, conform reprezentantilor companiei.

Noul centru, amplasat pe primele doua niveluri ale cladirii, gazduieste in prezent peste 300 de angajati ai departamentului de relatii cu clientii si peste 120 de angajati ai diviziilor de IT, date si retea.

Cosmote Romania a inchiriat circa 5.000 mp in noul centru.

Locatia din Iride Business Park este dotata cu echipamente noi, care permit masurarea traficului si generarea de rapoarte de monitorizare si evaluare. Centrul dispune si de un sistem IVR (sistem interactiv de raspuns vocal), pentru a asigura un raspuns cat mai prompt solicitarilor clientilor, au declarat oficialii companiei. Pe langa apeluri si e-mail, clientii Cosmote pot intra in legatura cu departamentul de relatii cu clientii direct de pe site-ul companiei sau trimitand un fax.

„Cosmote a inceput activitatile de relatii cu clientii in decembrie 2005, odata cu lansarea companiei, cu o echipa de aproape 50 de angajati. Ca urmare a evolutiei rapide a numarului de clienti, in prezent echipa dedicata este formata din peste 460 de angajati, care opereaza din trei locatii diferite”, a declarat Vassilis Trochalidis, director vanzari si servicii relatii cu clientii, Cosmote Romania.

Sediul central al Cosmote Romania este amplasat in cladirea de birouri de clasa A – America House (Bucuresti), unde ocupa o suprafata de 3.500 mp. Cosmote are, de asemenea, birouri de suport tehnic in Timisoara, Iasi, Cluj, Bacau si Brasov. Cosmote Romania a angajat in anul 2007 peste 300 de noi oameni. In prezent, echipa Cosmoteeste formata din peste 1.000 de angajati.

„Echipa de relatii cu clientii va fi marita si in viitor, angajatii beneficiind de training constant pentru a asigura asistenta de calitate tuturor utilizatorilor”, a mai spus Trochalidis.

Operatorul de telefonie mobile Cosmote Romania a inregistrat in anul 2007 un numar de circa 3 milioane de utilizatori si o cota de piata de 14%. Pentru primele noua luni ale anului 2007, operatorul a raportat o cifra de afaceri de 105,2 milioane de euro, cu aproape 300% mai mare decat in perioada similara a anului trecut.