- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote ofera un bonus de 2.000 de minute in retea pentru abonatii noi

23 Apr, 12:53 • Redactia DailyBusiness
Cosmote Romania a anuntat introducerea unei oferte speciale in perioada Pastelui, in urma carora clientii companiei care vor opta pana la data de 31 mai pentru un abonament de doi ani si activeaza una dintre extraoptiunile disponibile vor primi un bonus de 2.000 de minute in retea.
Cosmote ofera un bonus de 2.000 de minute in retea pentru abonatii noi

Reprezentantii Cosmote au precizat pentru DailyBusiness ca cele 2.000 de minute se vor aloca in cate doua transe egale, cate 1.000 de minute pe an.

Oficialii companiei nu au precizat pe cati clienti noi mizeaza in urma acestei oferte.

Pentru utilizatorii de cartela, Cosmote ofera pana la 1 iunie o noua extraoptiune ce cuprinde 400 de minute, 400 de SMS-uri in retea si 10 minute nationale pentru 5 Euro/fara TVA. In mod normal, aceasta oferta are acelasi pret, insa cuprinde 300 de minute si 300 SMS-uri in retea.

Toti clientii care isi activeaza o extraoptiune vor fi tarifati in continuare cu tariful unic de 10 eurocenti/minut pentru toate retelele nationale, au anuntat miercuri oficialii Cosmote Romania.

Clientii care contracteaza un abonament Cosmote 30 in cadrul retailerului partener Germanos au posibilitatea sa achizitioneze modelele Nokia 2760, Nokia 2630 si Motorola W377 cu pretul de 1 leu.

Abonamentele Cosmote includ intre 10 si 480 de minute nationale pe luna si au tarife incepand de la 3 euro/luna fara TVA.

Principalii concurenti ai Cosmote Romania sunt Orange Romania, Vodafone Romania, Zapp precum si RCS&RDS.