- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Doi dintre fondatorii Intagram au lansat aplicația Artifact. Cum îți poți face cont și ce beneficii are aplicația

11 Feb, 09:23 • Bumbeneci Diana
A fost lansată aplicația Artifact. Iată cum îți poți face cont pe aplicația anului 2023.
Doi dintre fondatorii Intagram au lansat aplicația Artifact. Cum îți poți face cont și ce beneficii are aplicația

Artifact este o nouă aplicație lansată de doi fondatori ai Instagram. Noua aplicație are la bază inteligența artificială și va avea știri personalizate. Iată cum îți poți face cont.

Ce este aplicația Artifact

Dezinformarea și știrile false sunt principalele motive pentru care Kevin Systrom şi Mike Krieger au ajuns la concluzia că este un moment potrivit pentru a lansa aplicația Artifact. Iată cum poți să îți faci cont pe Artifact.

Cei doi fondatori Instagram ce au luat hotărârea să lanseze o nouă aplicație de știri personalizate, ce are la bază inteligența artificială sunt Kevin Systrom şi Mike Krieger.

Cei doi fondatori au părăsit Instagram în încă de acum patru ani. Cei doi și-au folosit imaginația pentru a lansa aplicația Artifact, ce își dorește oprirea dezinformării.

Artifact
Artifact

Această are la baza doar știri personalizate în funcție de domeniile de interes ale utilizatorilor. Ce este cel mai interesant la această aplicație este posibilitatea de a discuta cu prietenii. Pagina principală va arăta câteva subiecte mari de interes, scrise de companii cunoscute, dar și anumite articole scrise de bloggeri mai mici.

„Este un moment deosebit de oportun în industria tehnologică, odată cu preluarea Twitter de către Elon și concentrarea Facebook pe  Metaverse. Și este un moment deosebit de oportun să ne concentrăm asupra textului atunci când avem cea mai mare nevoie de el, din cauza atenției pe care oamenii o acordă dezinformării și a modului în care consumăm știri în prezent”, transmit creatorii aplicației.

Cum să-ți faci cont pe Artifact

În aceste momente există o listă de așteptare prin intermediul căreia oamenii pot să își lase numărul de telefon pentru a primi o notificare pentru momentul în care vor putea să își facă cont. Pe măsură ce aplicația evoluează, utilizatorii au mai mult acces.

 „Este foarte important pentru noi să dedicăm o parte din fluxul pe care îl facem explorării intereselor tangenţiale, altor aspecte ale problemelor, editorilor pe care nu i-aţi vedea în mod normal”, a mai adăugat Kevin Systrom.

Ai mai putea citi și informația: Alertă națională! Frigul abia acum ajunge puternic în România. Un val de ger lovește țara până pe 10 februarie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult