- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Facturile UPC Romania se pot plati si in oficiile postale

07 Apr, 15:23 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom UPC Romania a incheiat un contract cu Posta Romana, in urma caruia clientii operatorului vor avea posibilitatea sa plateasca in numerar facturile la toate oficiile Postei Romane din tara.
Facturile UPC Romania se pot plati si in oficiile postale

Parteneriatul a intrat in vigoare de luni, clientii companiei UPC putand achita facturile la oricare dintre cele 6.500 de subunitati ale Postei Romane din toata tara. Clientii trebuie sa se prezinte la unul dintre oficiile postale cu ultima factura emisa, care trebuie platita integral. La plata facturii prin Posta Romana, clientii UPC nu platesc niciun comision.

„Pe langa parteneriatul cu Posta Romana, vom lansa si alte metode in viitorul apropiat, pentru a eficientiza activitatea din Centrele de Relatii cu Clientii si pentru a economisi timpul clientilor”, a declarat Jack Mikaloff, director executiv al UPC Romania.

UPC Romania are peste 1.300.000 de clienti in aproximativ 200 de orase. In prezent, factura UPC se mai poate plati in numerar in Centrele de Relatii cu Clientii UPC si la ghiseele Bancii Transilvania.

Operatorul telecom UPC Romania a inregistrat in 2007 afaceri de 173,2 mil. euro, in crestere cu 16,1% fata de 2006, cand compania a realizat venituri de 149,1 mil. euro.

Oficialii UPC Romania au anuntat in februarie ca Jack Mikaloff, care a coordonat Noos/UPC, unul dintre principalii furnizori de servicii pay TV, Internet si telefonie alternativa din Franta, l-a inlocuit pe Richard Anderson la conducerea companiei.