- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Flamingo a deschis in iulie trei magazine Flanco, cu 600.000 euro

24 Jul, 12:11 • Redactia DailyBusiness
Retailerul IT, electronice si electrocasnice Flamingo International a inaugurat trei magazine Flanco in luna iulie, in Odorheiu Secuiesc, Caransebes si Pitesti, investitia in toate unitatile ridicandu-se la circa 600.000 euro.
Flamingo a deschis in iulie trei magazine Flanco, cu 600.000 euro

Suprafata totala a noilor magazine este de 1.500 mp.

Deschiderea magazinelor Flanco face parte din strategia de business a Grupului Flamingo de a dezvolta suprafata de retail si de a patrunde, prin magazine de suprafate medii si mari in marile orase, precum si in cele de marime medie, din toate regiunile tarii.

„Asa cum am anuntat la inceputul anului, vom continua sa ne consolidam pozitia la nivel national atat prin extinderea retelei Flanco World, cat si prin extinderea retelei Flanco. Daca magazinele Flanco World se concentraza pe suprafete mari de vanzare (1.000 – 3.000 mp), magazinele Flanco pastreaza conceptul de magazine de proximitate cu suprafete medii de vanzare (500 – 1.000 mp), care gestioneaza in general mai eficient spatiul de expunere”, a declarat Jiri Rizek, director executiv Flamingo International.

La ora actuala, Grupul Flamingo International detine 111 magazine dintre care 64 sunt magazinele retelei Flanco, prezente in toate regiunile tarii.

Retailerul isi propune sa atinga o suprafata totala de vanzari de 70.000 mp pana la finalul acestui an, si de 90.000 mp la finalul lui 2010.

Principalii concurenti ai Flamingo International sunt Media Galaxy, K Tech Electronics sau eMag.ro