- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Furnizorul telecom Infratel Net si-a propus dublarea afacerilor la 2 mil. euro

08 Jul, 13:19 • Redactia DailyBusiness
Compania furnizoare de servicii si echipamente telecom Infratel, parte a grupului Asesoft, urmareste in 2008 dublarea afacerilor fata de anul precedent, pana la 2 mil. euro, prin atragerea de clienti noi si extinderea departamentului de vanzari, a declarat pentru DailyBusiness Ovidiu Valeanu, general manager Infratel Net.
Furnizorul telecom Infratel Net si-a propus dublarea afacerilor la 2 mil. euro

„Recent am incheiat un contract cu Euroweb pentru furnizare de routere si suntem in curs de a finaliza inca 3-4 contracte cu companii medii si mari. In prezent, avem circa 10 clienti, companii cu afaceri de milioane de euro din domeniile bancare sau HR”, a spus Valeanu.

Infratel ofera servicii de securitate Internet si echipamente de routing, voce sau switch-uri, prin parteneriate cu Juniper sau cu Extreme Silver (producator de switch-uri – n.r.).

Ovidiu Valeanu a precizat ca in prezent compania are sapte angajati, urmarind ca pana la finele anului numarul sa ajunga la circa 10 persoane. Angajarile vor viza partea de vanzari.

Principalul concurent al Infratel este compania Cisco, conform lui Valeanu.

Asesoft, care detine Infratel, urmareste pentru 2008 afaceri de circa 91,1 mil. euro, in crestere cu circa 30% fata de 2007.