- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Gecad Net face un parteneriat cu americanii de la Sonic Wall pentru a sustine cresterea

21 Apr, 14:00 • Redactia DailyBusiness
Gecad Net, companie membra a grupului Gecad, a incheiat un parteneriat cu Sonic Wall, firma americana specializata in proiectarea, dezvoltarea si productia de solutii de securitate IT, Gecad Net incercand sa creasca, din astfel de parteneriate, veniturile din solutii de securitate cu cel putin 20%.
Gecad Net face un parteneriat cu americanii de la Sonic Wall pentru a sustine cresterea

„Estimez ca acest parteneriat, alaturi de celelalte pe care Gecad Net le-a incheiat in ultimii ani cu producatori de talie internationala, ne vor permite sa crestem cu cel putin 20% veniturile companiei din securitatea IT”, a declarat Gabriela Mechea, director general al Gecad Net.

In 2007, divizia de securitate IT a companiei Gecad Net a realizat afaceri de 1,1 mil. euro.

Cotata pe Nasdaq, compania americana SonicWall a raportat in anul fiscal 2007 venituri de 199,2 milioane $ si un profit de 28,6 milioane $.

„Strategia noastra este de a ne diversifica portofoliul de solutii si servicii. Nu vrem sa incheiem anul 2008 cu un numar mare de parteneri noi, ci cu putini dar care sa ne permita sa aducem un plus de valoare pe piata”, adauga Gabriela Mechea.

Gecad Net a terminat anul 2007 cu venituri de 5,5 milioane de euro.

Compania este distribuitor unic in Romania pentru Trend Micro, partener Kaspersky si IBM/ISS.

Gecad Net are in prezent peste 1.000 de clienti printre care se numara Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, Petrom, Rosal Grup, Santierul Naval Constanta, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising sau Vodafone Romania.