- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Investitie de 350.000 euro intr-un magazin Flanco in Suceava

16 Apr, 12:34 • Redactia DailyBusiness
Retailerul autohton Flamingo International a anuntat miercuri deschiderea unui nou magazin Flanco in Suceava, dupa o investitie de 350.000 euro, compania consolidandu-si astfel pozitia in regiunea Moldovei.
Investitie de 350.000 euro intr-un magazin Flanco in Suceava

Magazinul are o suprafata comerciala de 400 metri patrati.

„Decizia de a deschide un magazin Flanco in orasul Suceava este bazata pe strategia Flamingo International, facuta publica inca de la inceputul anului, aceea de a extinde suprafata de retail si de a acoperi prin magazine cu suprafete mari si cu o larga varietate de produse atat orasele de dimensiuni mari cat si cele medii din toate regiunile tarii”, declara Jiri Rizek, director executiv Flamingo International.

In prezent, Flamingo International detine 127 de magazine dintre care 75 sunt magazinele retelei Flanco, prezente in toate regiunile tarii.

Retailerul de IT, electronice si electrocasnice Flamingo International vizeaza afaceri de circa 210 mil. euro, in 2008, in crestere cu 22% fata de anul trecut.

Oficialii Flamingo vizeaza un profit de 2,6 mil. euro in 2008, de cinci ori mai mult decat anul trecut.

Principalii concurenti ai Flamingo International sunt Altex, cu afaceri estimate in 2008 la circa 430 mil. euro, Domo sau K-Tech Electronics.