- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

LG a vandut 7 milioane de telefoane cu ecran tactil in T2

25 Jul, 15:01 • Redactia DailyBusiness
LG Electronics a vandut 7 milioane de telefoane cu ecran tactil la nivel global in al doilea trimestru al anului, situandu-se pe primul loc pe acest segment, conform companiei.
LG a vandut 7 milioane de telefoane cu ecran tactil in T2

Telefonul cu ecran tactil LG Viewty a inregistrat cele mai mari vanzari, depasind cifra de 2 milioane de unitati. Telefonul este dotat cu o camera foto de 5 megapixeli si o interfata tactila care faciliteaza editarea pozelor.

Pe urmatoarele locuri ale clasamentului vanzarilor de telefoane mobile cu ecran sensibil la atingere ale LG se situeaza modelul Venus cu 1,6 milioane de unitati si Voyager cu 1,3 milioane de unitati.

Pretul mediu al telefoanelor cu interfata tactila LG este de 530 de dolari.

LG a introdus pe piata la inceputul anului trecut primul terminal mobil cu ecran senzitiv, Prada by LG.

Conform unui studiu realizat de firma de cercetare si consultanta Strategy Analytics, piata globala de terminale cu interfata tactila va ajunge la 125 milioane de unitati pana in 2010, o crestere de peste patru ori fata de cele 30 de milioane de unitati inregistrate in 2007.

LG Electronics a inregistrat vanzari globale de peste 44 miliarde dolari in 2007.

Compania este alcatuita din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media, cu 82 de filale si 82.000 de angajati la nivel global.