- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Media Galaxy anunta un magazin in Suceava, in aceeasi zi cu Flamingo International

16 Apr, 13:58 • Redactia DailyBusiness
Retailerul IT Media Galaxy se alatura concurentului Flanco si anunta miercuri deschiderea unui magazin de 2.400 metri patrati in Suceava, in cadrul Centrului Comercial Shopping City. Investitia in magazin s-a ridicat la 1 mil. euro.
Media Galaxy anunta un magazin in Suceava, in aceeasi zi cu Flamingo International

Media Galaxy Suceava are o suprafata comerciala de peste 2.400 de metri patrati, oferind spre vanzare peste 15.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia. Acesta este primul magazin al grupului Altex deschis in Suceava.

„Media Galaxy din cadrul Centrului Shopping City Suceava se adauga proiectelor dezvoltate alaturi de partenerii nostri traditionali precum Carrefour. Deschiderea Centrului Comercial Shopping City Suceava, primul centru comercial cu hypermarket Carrefour din Suceava, este un proiect la care suntem bucurosi ca putem participa”, a declarat Adrian Urda, director executiv Altex.

Oficialii companiei nu au precizat valoarea investitiei.

Tot astazi, Flamingo International a anuntat deschiderea unui magazin Flanco in Suceava, pentru a-si consolida pozitia in Moldova.

Grupul Altex a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 317 mil. euro, in crestere cu 50% fata de 2006 si estimeaza pentru acest an un nivel de 430 mil. euro.