- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Nokia anunta trei noi telefoane, incercand sa castige teren pe o piata in scadere

29 Jan, 11:31 • Redactia DailyBusiness
Nokia a prezentat joi trei noi modele de terminale mobile, incluzand succesorul modelului 6300, pe masura ce compania finlandeza incearca sa castige teren pe o piata a terminalelor mobile in scadere, comenteaza Reuters.
Nokia anunta trei noi telefoane, incercand sa castige teren pe o piata in scadere

Vanzarile de telefoane mobile vor scadea anul acesta, pe masura ce consumatorii vor deveni mai reticenti in a cheltui bani pe noi gadget-uri in timpul perioadei de fluctuatii economice, sunt de parere analistii.

Nokia 6700 classic (foto)- urmasul modelului Nokia 6300 care a fost unul dintre cele mai bine vandute telefoane ale companiei timp de mai multe trimestre – se va comercializa la pretul de 235 euro, incepand cu trimestrul doi al anului in curs.

Modelul va avea o camera foto de 5 MP, GPS integrat si harti de la Nokia.

„Noul intrat pe piata imparte acelasi ‘ADN’ ca predecesorul sau si consideram ca va fi unul dintre cele mai bine vandute telefoane de pe piata in 2009”, a declarat, increzator, Soren Petersen, senior vice president al Nokia.

Compania a prezentat de asemenea inca doua terminale – 6303 si 2700 -, care se vor comercializa cu 135 respectiv 65 euro, excluzand taxele.