- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Noul telefon HTC Touch Diamond, disponibil si in Romania

11 Jul, 14:31 • Redactia DailyBusiness
Telefonul Touch Diamond, realizat de HTC va putea fi achizitionat la pretul de 1.849 lei (aproximativ 520 euro), de la sfarsitul lunii iulie, in magazinele Flamingo din Romania, conform oficialilor companiei.
Noul telefon HTC Touch Diamond, disponibil si in Romania

Printre dotarile telefonului se numara interfata 3D cu raspuns tactil rapid la accesarea si cautarea agendei telefonice, navigarea pe Internet, accesarea e-mailului sau aplicatiile Media.

Touch Diamond dispune de un ecran de 2,8 inci cu rezolutie VGA si are o memoria RAM de 128 MB, spatiul de stocare putand ajunge, insa, la 4 GB.

Device-ul mai dispune de o camera foto cu auto-focus si rezolutie de 3,2 MP, GPS si HTC Weather, un software care furnizeaza constant starea vremii, atat in tara, cat si in strainatate.

Dispozitivul va putea fi cumparat din retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo Computers. Momentan, celularul poate fie comandat pe platforma online a grupului.

HTC Touch Diamond, produs de compania taiwaneza High Tech Computer, cel mai mare producator din lume de telefoane mobile cu Windows Mobile, este asemanator ca interfata cu iPhone-ul companiei Apple.

Cota de piata a HTC la nivel mondial pe segmentul de telefoane smart este de 10-12%, conform propriilor estimari, compania situandu-se pe locul 2 mondial, dupa Nokia.

LCD Electronic Systems este importatorul si distribuitorul autorizat HTC pentru Romania.