- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange a depasit granita celor 100 de magazine in Romania

22 Dec, 12:42 • Redactia DailyBusiness
Orange a deschis un nou Orange Shop in Timisoara, al 101 magazin propriu din Romania.
Orange a depasit granita celor 100 de magazine in Romania

Situat pe Calea Sagului nr. 72-78, Orange Shop este al 4-lea deschis in Timisoara, in care clientii au posibilitatea de a testa inainte de cumparare toate serviciile de voce si date pe telefoanele si laptopurile expuse si de a-si plati facturile Orange, se precizeaza intr-un comunicat al companiei, dat luni publicitatii.

Cu cele 101 de magazine proprii, 1.100 de magazine partenere si aproximativ 35.000 de puncte de vanzare a cartelelor preplatite, Orange detine cea mai ampla retea de distributie a unui operator de telecomunicatii mobile din Romania.

„Numai in acest an am investit aproape 5 milioane de euro in extinderea retelei de distributie Orange prin deschiderea unor noi magazine proprii si sustinerea partenerilor eficienti care s-au extins in orase si in zonele rurale. Anul viitor vom continua sa ne urmam strategia de dezvoltare echilibrata a retelei de distributie, prin deschiderea de noi Orange shop-uri si sustinerea partenerilor eficienti in extinderea teritoriala a propriilor retele de magazine”, a declarat Florin Popa, Sales & Distribution Director Orange Romania.

Investitiile cumulate ale Orange in Romania in perioada 1997-2008 au depasit 1,6 miliarde de euro, dintre care aproximativ 200 de milioane au fost investiti anul acesta in extinderea si densificarea retelei de telecomunicatii, in dezvoltarea retelei de distributie a serviciilor Orange si in lansarea de noi produse si servicii, printre care si iPhone 3G.

Orange este lider de piata in Romania cu 10.208.000 de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 milioane de clienti pe cinci continente.

La sfarsitul lunii septembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 349 milioane de euro, in crestere cu 7% in al treilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent.