- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange Romania extinde reteaua de date mobile 3G+ in 24 de localitati din Suceava

12 Jun, 15:48 • Redactia DailyBusiness
Orange Romania a extins reteaua de date mobile 3G+ cu viteze de pana la 3,6 Mbps in 24 de localitati din judetul Suceava, in cadrul proiectului-pilot de dezvoltare a retelei de date mobile in zonele rurale, a anuntat joi operatorul telecom.
Orange Romania extinde reteaua de date mobile 3G+ in 24 de localitati din Suceava

„Interesul romanilor pentru serviciile de Internet mobil in banda larga este in crestere. Suntem incantati ca putem oferi solutiile de broadband mobil Orange clientilor care locuiesc in zonele rurale unde nu exista nicio alta optiune de acces la Internet”, a declarat Thierry Millet, director comercial Orange Romania.

Pentru a familiariza locuitorii zonelor rurale cu cele mai noi produse si servicii de comunicare mobila, Orange Romania va organiza special pentru acest proiect o caravana care va calatori din localitate in localitate si in care se vor desfasura demonstratii privind utilizarea Internetului mobil. Caravana va fi amenajata ca un magazin Orange in care oamenii vor putea testa toate serviciile. Din caravana vor putea fi achizitionate orice produse si servicii Orange, de la cartele prepay, abonamente si telefoane, pana la pachete complete cu laptop si modem pentru accesul la Internet.

Caravana Orange va porni din localitatile Marginea si Vicovu si va strabate, timp de 3 luni, incepand din 16 iunie, toate cele 24 de localitati din Suceava incluse in proiect: Arbore, Bodnareni, Clit, Botosana, Gura Putnei, Putna, Straja, Bivolaria, Vicovu de Sus, Vicovu de Jos, Bilca, Galanesti, Hurjuieni, Costisa, Fratautii Noi, Fratautii Vechi, Maneuti, Cajvana, Codru, Marginea, Comanesti, Solonet, Iaslovat si Burla.

Orange este lider de piata in Romania cu 10,010 milioane de clienti. La sfarsitul primului trimestru al anului 2008, Orange Romania a avut venituri de 307 milioane de euro, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Principalii concurenti ai Orange Romania sunt Vodafone Romania, Cosmote Romania, Zapp precum si RCS&RDS.