- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Panică pentru Mark Zuckerberg, angajații Facebook și investitori. Ce s-a întâmplat cu compania Meta

27 Oct, 21:33 • Cornel Ghimeșan
Lui Mark Zuckerberg îi trece glonțul pe la ureche. Fondatorul Meta cunoaște din plin criza. După ce a fost nevoit să concedieze pe bandă rulantă în ultimul an, creatorul Facebook a raportat o prăbușire pe piața bursieră. 
Panică pentru Mark Zuckerberg, angajații Facebook și investitori. Ce s-a întâmplat cu compania Meta

Meta, compania lui Mark Zuckerberg, trece prin momente infernale. Acțiunile Meta s-au prăbușit joi cu 24%, ca urmare a datelor financiare foarte slabe din trimestrul al treilea. Astfel, perspectivele companiei și ale investitorilor pentru trimestrul patru sunt destul de nefericite.

Acțiunile companiei lui Mark Zuckerberg au ajuns la cel mai mic preț din anul 2016. Titlurile se tranzacţionau sub 100 de dolari pe unitate la deschiderea bursei de pe Wall Street.

 

Rezultate dezastruoase pentru Meta, compania-mamă a Facebook

 

Compania-mamă a Facebook a raportat miercuri venituri trimestriale de 27,7 miliarde de dolari, o scădere de peste 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi a doua scădere trimestrială consecutivă. Profitul a scăzut cu 52%, la 4,4 miliarde de dolari.

Meta a estimat că rezultatele din trimestrul patru vor fi similare. Astfel, a reușit să dezamăgească puternic investitorii. Compania anticipează pentru trimestrul patru venituri de 30-32,5 miliarde de dolari.

Totodată, CEO-ul Meta a promis că va investi miliarde de dolari pentru a dezvolta metaversul. 9,4 miliarde de dolari a cheltuit deja divizia Reality Labs, responsabilă pentru dezvoltarea realităţii virtuale şi a tehnologiei de realitate augmentată aferentă, care stă la baza metaverse.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult