- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Primavera monitorizeaza proiecte in valoare de 500 mil. euro in administratie

03 Apr, 10:39 • Redactia DailyBusiness
Compania producatoare de solutii informatice pentru afaceri Totalsoft a anuntat miercuri ca solutia de management de proiect Primavera monitorizeaza, in administratia romaneasca, proiecte in valoare de 500 mil. euro.
Primavera monitorizeaza proiecte in valoare de 500 mil. euro in administratie

Compania romaneasca a castigat, la sfarsitul anului trecut, licitatii de implementare a unei solutii de management de proiect in cadrul primariilor Slatina si Craiova, in valoare de 60.000 euro.

Solutia Primavera, impreuna cu modulele DevPlan si ProPlan, monitorizeaza proiectele in derulare in cadrul celor doua primarii.

TotalSoft a finalizat implementarea solutiei Primavera in cadrul primariilor Slatina si Craiova, anuntand inceperea implementarii in cadrul Consiiliilor Judetene Timis si Calarasi.

Solutia Primavera este folosita in cadrul primariilor Bucuresti, Oradea, Zalau, Botosani, Slatina, Craiova, primaria sectorului 6 precum si consiliile judetene din Salaj, Calarasi si Timis.

Concurentul solutiei Primavera pe piata autohtona este Microsoft Project, solutie comercializata de catre partenerii Microsoft.

Totalsoft a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 12,5 mil. euro si estimeaza o crestere de 30% in 2008, pana la 16,5 mil. euro.

Cele mai importante venituri ale TotalSoft provin din vanzarea produsului Charisma, care a adus companiei anul trecut 6,5 mil. euro, reprezentand mai mult de jumatate din cifra de afaceri, precum si din proiectele de software personalizat, dezvoltate atat pentru piata autohtona cat si pentru cea externa, dar si din vanzarea sistemului de project management Primavera (2,3 milioane de euro) si din proiecte de natura hardware.

TotalSoft are in prezent un portofoliu de peste 1.100 clienti din zona publica si privata, din domeniile financiar-bancar, constructii, servicii, retail, industrie etc, castigati in cei 13 ani de activitate pe piata IT romaneasca si regionala.

Printre proiectele create de TotalSoft se numara si sistemul e-licitatie, primul proiect guvernamental in domeniul licitatiilor publice, prin intermediul caruia au fost finalizate peste 1 milion de licitatii.