- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Tornado a lansat o platforma online pentru relatia dintre parteneri si clientii finali

17 Jul, 11:56 • Redactia DailyBusiness
Distribuitorul IT&C Tornado Sistems a anuntat astazi lansarea unei platforme de ofertare si comenzi online destinata relatiei dintre parteneri si clientii finali, compania urmarind sa atraga in primele trei luni de functionare peste 700 de parteneri noi.
Tornado a lansat o platforma online pentru relatia dintre parteneri si clientii finali

„eOfertare reprezinta un instrument de business care permite partenerilor nostri sa interactioneze in mod direct cu clientii finali. Practic vorbim de o situatie in care creste eficienta prin reducerea timpului de ofertare”, a declarat Gerald Maier, general manager Tornado Sistems.

Platforma eOfertare pune la dispozitie partenerilor Tornado Sistems – pe langa detalii de ordin financiar, cuprinse in serviciul eFinanciar cum ar fi termenul de plata, limita de credit sau acces la balanta de plati, si eRapoarte, care vizeza istoricul de achizitii cu posibiliatea de filtrare a produselor sau brand-urilor in functie de perioada dorita – si avantajul de a plasa comenzi online, cu posibilitatea de rezervare si livrare directa a produselor.

eOfertare este cea de-a doua platforma lansata de Tornado Sistems pe piata de IT din Romania, dupa ce in luna februarie compania a realizat platforma B2B eTornado destinata in exclusivitate partenerilor sai.

Platforma a fost testata in prima zi de la lansare de circa 75 de parteneri care s-au autentificat pe site, conform oficialilor Tornado.

Tornado Sistems estimeaza ca va obtine in anul fiscal 2007-2008 afaceri in crestere cu 30%, pana la aproximativ 175 milioane dolari. Oficialii companiei au declarat ca se asteapta la o crestere similara si pentru anul fiscal 2008-2009 (ce se va incheia in iunie 2009 – n.r.).

Principalii concurenti ai Tornado Sistems pe piata autohtona sunt Omnilogic, Asesoft Distribution sau Scop Computers.