- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

UPC Romania ofera imprimante HP pentru a convinge clientii sa treaca la triple-play

24 Mar, 13:22 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom UPC Romania a anuntat o oferta prin care clientii care folosesc deja doua servicii ale companiei si doresc si un al treilea vor primi o imprimanta HP multifunctionala gratuita, cu scanner si copiator, la incheierea unui abonament pe trei ani.
UPC Romania ofera imprimante HP pentru a convinge clientii sa treaca la triple-play

Oferta este valabila pentru clientii care se aboneaza la unul dintre pachetele 3 Play Medium si Large. Desi oferta se adreseaza in special abonatilor 2 Play, aceasta este deschisa tuturor clientilor. „Nu vom refuza niciun client”, a declarat un reprezentant al companiei.

„Am ales sa oferim clientilor imprimante, deoarece merge foarte bine segmentul de Internet. Nu am ales televizor sau computer, pentru ca majoritatea clientilor nostri deja au aceste produse. Unii insa nu au imprimante”, a explicat pentru DailyBusiness un reprezentant al companiei.

Dupa trei luni de la lansarea ofertelor 3 Play, numarul clientilor de Internet ai companiei au crescut cu 15%, de la 157.600 la 30 septembrie 2007, la 181.800 la sfarsitul anului trecut, conform oficialilor companiei.

Reprezentantul UPC Romania a precizat ca imprimantele au fost achizitionate din tara, fara sa fie incheiat un parteneriat cu HP.

„Stocurile sunt suficiente, dar la nevoie, putem cumpara si altele”, a continuat acesta, fara sa precizeze cat de mare este stocul initial.

Noua oferta se adreseaza exclusiv clientilor care au deja doua servicii de la companie si doresc sa treaca la 3 Play, fiind valabila la nivel national, in zona de acoperire UPC, in perioada 24 martie – 30 aprilie.

La achizitionarea pachetelor 3 Play Medium sau Large, clientii mai primesc un telefon cadou, 100% discount pentru taxa de instalare si 100% discount pentru chiria modemului. Telefonul era distribuit gratuit si inaintea acestei oferte.

Pretul si componenta pachetelor ramane neschimbata. Astfel, pachetul Medium costa 75 de lei, in timp ce pentru pachetul Large, pretul este de 100 de lei. In cadrul ofertelor 3 Play, lansate in octombrie 2007 sunt incluse servicii de televiziune, Internet cu viteza de download de pana la 20 Mbps precum si telefonie fixa, gratuit, nelimitat.

UPC Romania are in prezent circa 1,3 mil. clienti de telefonie, televiziune si Internet.

„Asteptam o crestere a vanzarilor triple play si in perioada urmatoare, deoarece piata ofera inca resurse de crestere. Avem stocurile de imprimante pregatite, astfel ca orice client care va incheia un contract 3 Play Medium sau Large in perioada urmatoare va primi acasa o imprimanta”, a declarat Lucian Lupascu, senior marketing manager.

Concurentii principali ai UPC Romania sunt Romtelecom, RCS-RDS, Vodafone si Orange, toti operatorii oferind atat servicii de Internet cat si telefonie fixa.