- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone anunta un nou manager pe Europa si restructurari

09 Sep, 14:03 • Redactia DailyBusiness
Vodafone, operatorul de telefonie mobila cu cele mai mari venituri la nivel mondial, a anuntat marti mai multe schimbari in managementul si organizarea companiei, numind un nou director in Europa si separand noile departamente aflate in dezvoltare, conform Reuters, citat de NewsIn.
Vodafone anunta un nou manager pe Europa si restructurari

Incepand cu 1 octombrie, noul director executiv al Vodafone in Europa va fi Michel Combes, iar Paul Donovan, directorul executiv al diviziilor emergente Vodafone, va parasi compania la sfarsitul acestui an, desi acesta fusese unul dintre candidatii pentru postul obtinut de Combes.

Combes, directorul executiv al operatorului francez TDF Group, il va inlocui pe Vittorio Colao, care a devenit director executiv al grupului Vodafone anul acesta.

De asemenea, operatorul de telefonie mobila a reorganizat subsidiarele emergente din zonele in curs de dezvoltare, subordonandu-le celor doua divizii din Europa Centrala si Africa si celei din Asia Pacifica. Directorii celor doua divizii regionale vor face parte parte din comitetul executiv, urmand sa fie numiti in curand, au anuntat reprezentantii companiei.