- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Zapp: Directori noi la vanzari si marketing

30 Apr, 14:45 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Zapp l-a numit pe Arda Arkun pe pozitia de director de marketing si pe Gunter Kegel ca director de vanzari, anunta oficialii companiei.
Zapp: Directori noi la vanzari si marketing

Postul de director de marketing a ramas vacant timp de 2 ani, iar de atributiile acestuia se ocupa o echipa de consultanti. Ultimul director de vanzari al Zapp a fost Mircea Garbovan care a parasit compania la inceputul lunii aprilie, a explicat pentru DailyBusiness Carmen Lazar, head of corporate affairs al Zapp.

Arda Arkun va coordona din noul post toate activitatile de marketing ale companiei. El a intrat in echipa Zapp in 2003, cand a fost numit head of business development, iar atributiile sale erau de dezvoltare si implementare a strategiei de terminale mobile si de date, impreuna cu echipa sa.

Arda a jucat un rol important in proiecte precum obtinerea finantarii de 94 milioane de dolari acordat de un consortiu de banci, castigarea licentei 3G precum si altele. Acesta a intrat in echipa Zapp in 2003 dupa ce timp de doi ani a lucrat la Inquam London, unde a fost responsabil de partea de business development. El a mai detinut pozitia de analist pentru investitii al firmei J.P. Morgan in New York, unde a contribuit la realizarea a numeroase fuziunii si achizitii.

Gunter Kegel a mai lucrat pentru Zapp in perioada 2003-2005 cand a detinut tot pozitia de director de vanzari, iar in ultimii trei ani acesta a fost consultant in tehnici si strategii de vanzari pentru diferiti operatori de telecomunicatii. Ca director de vanzari va superviza activitatile de vanzari din toate cele trei segmente: dealeri, magazine si vanzari directe.

Aceste schimbari in cadrul echipei Zapp urmeaza achizitiei a participatiei de 50% a Qualcomm Incorporated in Inquam Limited, companie care detine Telemobil, de catre grupul multinational Saudi Oger.

Zapp face parte dintr-un grup detinut de Qualcomm, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.