- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cartea nutritionistului Mihaela Bilic s-a vandut in 90.000 de exemplare in 2008

16 Dec, 16:39 • Redactia DailyBusiness
"Traiesc, deci ma abtin", cartea lansata de specialista in nutritie Mihaela Bilic la editura Coreus Publishing, s-a vandut anul acesta in aproape 90.000 de exemplare.
Cartea nutritionistului Mihaela Bilic s-a vandut in 90.000 de exemplare in 2008

Reprezentantii editurii sustin ca „Traiesc, deci ma abtin” este cel mai vandut titlu anul acesta in Romania, conform statisticilor principalilor distribuitori de carte din tara – Depozitul de Carte Distributie (care distribuie inclusiv in reteaua de librarii Diverta, hypermarketurile Carrefour, Real, Kaufland), Stand 2001, Rolcris, Librariile Humanitas, Compania de Librarii Bucuresti, Mario Fairplay, Nicol Cart.

Cartea reprezinta un ghid al nutritiei corecte care invata cititoarele cum sa se hraneasca sanatos fara a apela la diete drastice si la infometare. Lucrarea se adreseaza atat persoanelor supraponderale care doresc sa slabeasca, cat si celor care vor sa traiasca sanatos si sa se bucure de o viata armonioasa.

Cartea se bazeaza pe ideea ca nu toate persoanele au acelasi metabolism, aceleasi obiceiuri alimentare, ceea ce inseamna ca nu li se potrivesc aceleasi sfaturi alimentare si aceleasi diete.