- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep, din Mamaia Nord

06 Jun, 13:59 • Stefan Simion
Simona Halep are propriul hotel, la Marea Neagră. Managerii sportivei, care se opună de business-ul din Mamaia Nord, au publicat oferta pentru sezon estival 2023. 
Cât costă o noapte de cazare în hotelul Simonei Halep, din Mamaia Nord

Lotus Studios se numește hotelul Simonei Halep, localizat la doar 150 de metri de plaja din Mamaia, zona de nord, recunoscută pentru petrecerile excentrice, la care iau parte în general persoane potente financiar.

Simona Halep are la Lotus camere tip studio, respectiv apartamente. Unitățile de cazare dispun de toate condițiile de lux, inclusiv de bucătării dotate de la A la Z, în cazul apartamentelor.

Lotus se află la 2,8 kilometri distanță de Lacul Siutghiol și la 5 km de tabăra de vacanță Năvodari. De asemenea, Aeroportul Mihail Kogălniceanu se află la 14 kilometri.

Până la explozia prețurilor din luna iulie, tarifele arată astfel, acum: pentru două nopți, perioada 9-11 iunie, cazarea pleacă de la 1.476 de lei.

Simona Halep, aflată la final de carieră sportivă, intră din ce în ce mai tare în mediul de afaceri

Prețurile diferă în funcție de unitatea de cazare – Studio Deluxe, de 32 de metri pătrați, pentru două persoane dotat cu un pat dublu mare și o bucătărie privată; apartament dormitor, de 47 de metri pătrați, cu capacitate de patru persoane; apartament cu două dormitoare, cu bucătărie privată.

  • 1,5 milioane de euro a investit Simona Halep în hotelul deschis oficial în anul 2021.
  • 2 milioane de euro a investit Simona Halep în hotelul de la munte, Drachenhaus, cu 24 de camere, localizat la Poiana Brașov.

Simona Halep are o avere estimată la 46-50 de milioane de euro. 37 de milioane de euro a câștigat numărul 35 WTA doar din tenis, la care s-au adăugat sumele obținute din afaceri și contracte de publicitate.

În trecut, Simona Halep și-a încercat norocul și cu o cafenea în Constanța, „SH”. Afacerea „de suflet” a jucătoarei de tenis nu a reușit să facă față mediului concurențial.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult