- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Simona Halep, de la vilă cu piscină la apartament! Suma enormă pe care a plătit-o tenismena pentru achiziția imobiliară de lux

15 May, 19:49 • Constantin Cristina
Simona Halep s-a mutat la bloc! Jucătoarea de tenis a pus mâna pe un apartament de lux într-o locație exclusivistă, pentru care a dat o sumă enormă de bani.
Simona Halep, de la vilă cu piscină la apartament! Suma enormă pe care a plătit-o tenismena pentru achiziția imobiliară de lux

În timp ce este în continuare suspendată pentru dopaj, Simona Halep a făcut o achiziție imobiliară de lux. A trecut de la vila cu piscină la apartament, a informat wowbiz.ro.

Citește și: Investiție majoră făcută de afaceristul Toni Iuruc, după despărțirea de Simona Halep. Cum a cheltuit afaceristul 100.000 de euro

Simona Halep, de la vilă cu piscină la apartament!

Pentru a cumpăra apartamentul care se află într-o zonă exclusivistă, tenismena a vândut vila din Primăverii în care a locuit cu fostul soț Toni Iuruc, cu peste 5 milioane de euro și așa a pus mâna pe achiziția imobiliară de lux.

Potrivit sursei citate, Halep ar fi plătit pentru noua locuință din nordul Capitalei, în Rahmaninov Residence, suma de un milion de euro.

Blocul în care va locui Halep a fost ridicat de trei investitori: Gheorghe Stelian, zis Stelu ANRP, Dorin Mateiu, supranumit „regele mezelurilor” din Transilvania, și antrenorul Cosmin Olăroiu.

Simona Halep nu mai joacă tenis de șapte luni, asteptând un verdict concret în ceea ce privește perioada de suspendare care va fi dictată în cazul său de dopaj.Între timp, Halep își reașează viața, iar una dintre deciziile luate de ea a fost să vândă vila din Herăstrău, în care a locuit cu fostul său soț, Toni Iuruc.

apartamentul Simonei Halep
apartamentul Simonei Halep

Prețul tranzacției: 5 milioane de euro, după cum susține cancan.ro. Vila situată pe Strada Herăstrău este compusă din teren cu o suprafață măsurată de 398 mp (din acte 291 mp) și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 m.Cumpărătoarea vilei este Irina Guzu, fondatoare a grupului Duraziv, care ar fi dat deja un avans de un milion de euro.Vila cu pricina i-a aparținut la un moment dat lui Dan Iosif.

Toni Iuruc și Simona Halep au divorțat în luna septembrie, viețile lor luând-o pe căi diferite, după o căsnicie extrem de scurtă. Fostul soț al jucătoarei de tenis a revenit în lumea mondenă, fiind văzut adesea prin oraș, la diverse cafenele de fițe, în special în zona Dorobanți.

Toni  Iuruc trăiește la cote înalte și-a făcut un moft de 100.000 de euro, cumpărându-și un Porsche 911 albastru. Iuruc e un împătimit al bolizilor de lux, el mai având un BMW 745Le, care valorează peste 115.000 de euro și un Mercedes-Benz E 200 4MATIC Coupe.

Alte articole:  Simona Halep a dat lovitura! Sportiva s-a îmbogățit cu 5 milioane de euro