- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Câţi bani a câştigat Lidia Buble de la Pro TV. Artista a stat doar o lună în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

10 Oct, 12:15 • Toma Anca
Câţi bani a câştigat Lidia Buble de la Pro TV. După ce a făcut furori la Asia Express, împreună cu sora ei, cântăreaţa a avut curajul să accepte o nouă provocare, la emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici", unde a rezistat o lună de zile.
Câţi bani a câştigat Lidia Buble de la Pro TV. Artista a stat doar o lună în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Câţi bani a câştigat Lidia Buble de la Pro TV. Artista a stat într-o junglă din Republica Dominicană, împreună cu alte vedete, iar traiul şi probele din competiţie nu au fost deloc uşoare. Însă, a reuşit cu brio să reziste o lună de zile, iar suma primită nu este deloc de neglijat.

Citeşte şi: Cum procedează vedetele din România ca să plătească facturi mai mici: „Am mai trecut prin asta pe vremea lui Ceauşescu, dar acum condiţiile sunt mult mai aspre”

Câţi bani a câştigat Lidia Buble de la Pro TV

Joi, 6 octombrie, Lidia Buble a fost eliminată de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce a pierdut în faţa lui Giani Kiriţă şi a lui Ruxi. Înainte de plecarea în jungla din Dominicană, artista a semnat un contract, potrivit căruia ar fi încasat 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Astfel, pentru cele patru săptămâni, ar fi plecat acasă cu 20.000 de euro, fiind una dintre cele mai bine plătite vedete din emisiune, scrie Cancan.ro.

Cu toate că şi-ar mai fi dorit să continue experienţa, artista a mărturisit că este recunoscătoare pentru faptul că a participat la acest show şi şi-a cerut scuze de la colegi, dacă i-a supărat în vreun fel. „Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare”, a spus Lidia Buble, după ce a aflat că ea este cea care părăseşte competiţia.

Celelalte vedete, printre care și actorul Cornel Palade, au primit undeva în jur de 2.000 sau chiar 2.500 de euro pe săptămână, pentru participarea lor în cadrul show-ului de pe Pro TV.

Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt celebritățile care s-au luptat să supraviețuiască în jungla din Republica Dominicană.

Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

La prima probă, vedetele au primit la masă tot felul de ciudățenii, de la ochi de vacă până la tocăniță de insecte. Când a văzut că trebuie să mănânce o tarantulă la grătar, Lidia Buble a avut o cădere nervoasă. Artista a început să țipe și să plângă când a văzut păianjenul în farfurie. „Nu pot, nu”, a strigat plângând, vedeta.

Chiar dacă inițial a crezut că nu poate să mănânce așa ceva, cântăreața a tăiat tarantula în bucăți și a mâncat-o cu mâna, asta în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji.

De-a lungul timpului, artista a părut foarte entuziasmată de ideea de a-și testa nivelul de rezistență în traiul din sălbăticie. Atunci când și-a anunțat fanii că urmează să se implice în proiectul cu pricina, cântăreața era numai zâmbet.