- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Doua magazine Motor Jeans in Arad si Constanta, cu 200.000 euro

13 May, 10:21 • Redactia DailyBusiness
Doua magazine de articole vestimentare Motor Jeans vor fi deschise in luna mai in Arad si Constanta, printr-o investitie totala de 200.000 de euro, a declarat Angela Utescu, director general al companiei Paradis Star, reprezentant Motor Jeans in Romania.
Doua magazine Motor Jeans in Arad si Constanta, cu 200.000 euro

Magazinul din Constanta se va deschide in sistem propriu, iar cel din Arad in sistem de franciza.

De asemenea, compania cauta in prezent parteneri prin sistemul de franciza si in orasele Bistrita, Bacau, Craiova, Galati, Ploiesti, Oradea, Buzau, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Resita, Hunedoara.

Totodata, Motor Jeans mai este deschis in sistem de franciza in Baneasa Shopping City din Bucuresti, printr-o investitie de 70.000 de euro.

„Investitia intr-o franciza Motor Jeans este intre 60.000-100.000 de euro. Aceasta cuprinde mobilierul fabricat in afara, corpurile de iluminat, sigla de la intrarea in magazin, manechine, podiumuri vitrina. Practic, tot ce trebuie pentru amenajarea unui magazin conceptual”, a afimat Angela Utescu.

„In aceasta suma sunt incluse si cheltuielile cu amenajarea unui magazin cu o suprafata intre 80-100 metri patrati cu o pozitie foarte buna, intr-un mall, plus stocul initial de marfa necesar deschiderii acestui magazin”, a adaugat directorul general al companiei Paradis Star.

Din anul 2000, firma Paradis Star este unic reprezentant al marcii germane Motor Jeans in Romania, unde functioneaza in prezent 30 de magazine ale acestui brand, din care 15 in regim de franciza. In Europa, Motor Jeans, beneficiaza de o retea de peste 200 de magazine.