- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Espa va intra pe piata spa-urilor de lux din Romania in 2010

10 Jul, 14:49 • Redactia DailyBusiness
Compania Espa, ce activeaza in domeniul tratamentelor de infrumusetare si relaxare, va deschide in 2010 primul sau spa de lux din Romania, in cadrul proiectului imobiliar Silver Mountain din Brasov.
Espa va intra pe piata spa-urilor de lux din Romania in 2010

„Primul nostru spa de lux din Romania va fi deschis in Brasov, in hotelul din cadrul proiectului Silver Mountain”, au declarat reprezentantii companiei Trend Hospitality, care au intermediat intrarea Espa in Romania.

„Spa-ul va avea o suprafata de peste 2.400 metri patrati. In viitor vrem sa intram si pe piata din Bucuresti, unde avem deja 3 proiecte in studiu, din care vom alege unul”, au mai spus reprezentantii Trend Hospitality.

Acestia au declarat ca investitia nu a fost inca evaluata.

Proiectul Silver Mountain presupune o investitie de de 350 milioane euro. Complexul include vile si apartamente, precum si un teren de golf cu 18 gauri intins pe 44 hectare, un club de tenis condus de Ilie Nastase si un hotel de lux, operat de lantul international Radisson.

In plus, complexul va avea o piscina acoperita, dar si una in aer liber, spa si centru de tratament medical, sali de conferinta, patinoar, cazino, cinema, restaurante, heliport.

Compania Espa, fondata in 1993 de Susan Harmsworth, este prezenta in 45 de tari, avand birouri in SUA, Marea Britanie, Hong Kong, Dubai. Romania este prima tara din Europa de Est unde compania asi extinde activitatea, dar are planuri de expansiune si pe alte piete din regiune.