- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

FOTO: Cristiano Ronaldo, tratat ca un rege la arabi. Unde a fost cazat de șeici superstarul de la Al Nassr

09 Jan, 14:03 • Stefan Simion
Cristiano Ronaldo va fi tratat ca un adevărat rege în Arabia Saudită. Șeicii i-au pus la dispoziție portughezului nu mai puțin de 17 camere situate pe două etaje, la cel mai luxos hotel din Riad, Four Seasons Hotel. 

Angajamentul șeicilor cu Cristiano Ronaldo, pentru cazarea în Four Seasons, este doar temporar. Doar o lună de zile poate locui portughezul în acest stabiliment, împreună cu Georgina Rodriguez și copiii săi. Apoi, vor trebui să se mute în propria casă.

Etajele rezervate din hotel pentru Ronaldo și Georgina sunt 48 și 50. Atacantul se va putea bucura de o priveliște unică asupra orașului. Superstarul lusitan va avea un living personalizat, un birou privat, o sală de mese și o cameră media.

De asemnea, la parter, Cristiano va avea la dispoziție un supermarket privat și magazin cu acces exclusivist. În plus, se va putea deplasa prin zonă cu cinci mașini diferite.

Cei doi iubiți vor fi păziți în permanență de serviciul de pază pus la dispoziție de șeicii arabi de la Al Nassr, care-i vor oferi lui Ronaldo 500 de milioane de euro pentru doi ani și jumătate de contract.

Șeicii îi mai pun la dispoziție lui Ronaldo mai multe baze de antrenament premium, o piscină imensă, două terenuri de fotbal, unul de baschet și două săli de forță complet echipate.

 

Cristiano Ronaldo, primele declarații în calitate de jucător la Al Nassr

 

Cristiano Ronaldo și-a stabilit obiective uriașe la Al Nassr:

„E o plăcere și o onoare să fiu aici. Vă mulțumesc tuturor. Voi da totul pentru acest club. Vreau să-i fac fericiți pe fani și să ajut țara și clubul”, a declarat fotbalistul în vârstă de 37 de ani.

„Vreau să spun că sunt foarte fericit să fiu aici. Pentru mine e o mare provocare să schimb Europa pentru Asia. Dar știu că aici e un grup fantastic. Am văzut câteva meciuri și am văzut legăturile dintre jucători. Sunt aici că să ajut echipa și să dau ce am mai bun”, a transmis CR7 în vestiar, în aplauzele colegilor și a staff-ului.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult