- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Gradina \”Feng Shui\” de 1,5 mil. euro in Emerald Residence

06 Feb, 00:03 • Redactia DailyBusiness
Brooklyn Investments, dezvoltatorul proiectului rezidential Emerald Residence, va investi 1,5 mil. euro pentru amenajarea unui gradini in stil feng shui in cadrul ansamblului rezidential situat langa Lacul Tei, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii Neocasa, agentul proiectului.
Gradina \Feng Shui\ de 1,5 mil. euro in Emerald Residence

Gradina feng shui – o arta traditionala de amenajare a spatiilor – se va intinde pe 7.500 mp si va cuprinde pe langa alei placate cu marmura, aranjamente de pietre, copaci, tufisuri si flori, o perdea orizontala de apa cu o lungime de 100 metri si trei perdele verticale de apa, toate acestea fiind luminate noaptea.

Principalii beneficiari ai acestui decor vor fi locuitorii apartamentelor Triplex si Garden, acestea pornind de la nivelul solului si avand acces direct catre gradina.

„Costurile unei astfel de gradini nu vor mari cheltuielile de administrare ulterioare. Am decis sa facem o astfel de amenajare din dorinta de a finaliza proiectul respectand pozitionarea sa pe piata, si anume pe segmentul de lux”, a declarat Monica Neamtu, director general Brooklyn Investment.

Complexul rezidential Emerald Residence cuprinde 279 de locuinte, a caror livrare este programata pentru primavara acesta.

Emerald Residences este amplasat in apropiere de lacul Tei si va avea o suprafata construita de 65.000 de metri patrati, fiind dezvoltat pe 15.000 de metri patrati.

Proiectul Emerald Residences este dezvoltat de Brooklyn Investment, antreprenorul este compania Summa Romania, finantatorul Alpha Bank, iar promotorul exclusiv al proiectului este agentia imobiliara Neocasa.