- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Investitie de 345.000 de euro intr-un magazin de cosmetice Sephora in Suceava

14 Jul, 12:36 • Redactia DailyBusiness
Sephora, unul dintre cei mai cunoscuti retaileri din industria cosmeticelor, va deschide in aceasta toamna un magazin in centrul comercial Iulius Mall din Suceava printr-o investitie de 345.000 de euro, a declarat Oana Diaconescu, director de inchirieri al Iulius Mall Suceava.
Investitie de 345.000 de euro intr-un magazin de cosmetice Sephora in Suceava

Suprafata totala este de circa 230 metri patrati. Printre brand-urile care vor fi prezente in magazin se numara Stila, Dr. Murad, Clinique, Dior, Escada si Bvlgari.

Sephora este o divizie a grupului de branduri de lux Louis Vuitton- Moet – Hennessy (LVMH), cu peste 750 de magazine in 21 de tari.

In Romania, reteaua de produse cosmetice este operata in sistem de franciza de catre compania greceasca Sephora Marinopoulos.

Iulius Mall Suceava este cel de al patrulea mall din reteaua Iulius.

Investitia in centrul comercial este de peste 60 milioane de euro. Suprafata construita este de 132.000 metri patrati, iar cea inchiriabila este de 45.000 metri patrati.

Pe langa cele 150 de magazine, mall-ul de la Suceava va avea un casino, o sala de fitness, pista de bowling, teren de fotbal, fantani arteziene si o parcare exterioara cu o capacitate de 1.300 de locuri.

In prezent spatiile din Iulius Mall Suceava sunt inchiriate in proportie de 80%.

Dezvoltatorul Iulius Mall Suceava estimeaza pentru acest centru comercial anual 6 milioane vizitatori si vanzari de 7 milioane euro.