- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

New Yorker vrea sa deschida anul viitor inca 4 magazine in Romania

04 Dec, 15:50 • Redactia DailyBusiness
Retailerul german de moda New Yorker isi va continua expansiunea in Romania, unde vizeaza pentru 2009 deschiderea a cel putin 4 noi magazine, vanzarile companiei nefiind afectate pana in prezent de criza financiara, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.
New Yorker vrea sa deschida anul viitor inca 4 magazine in Romania

„Momentan se afla in faza de proiect deschiderea primului magazin din Bucuresti, pe care il preconizam undeva in primavara anului viitor”, a declarat Mihai Sindrilaru, New Yorker Area Manager pentru Romania.

Potrivit acestuia, criza financiara nu a afectat pana in prezent vanzarile companiei din Romania.

Aceasta a inaugurat la sfarsitul lunii noiembrie cel de-al cincilea magazin din Romania, in centrul comercial Lotus Center din Oradea, pe o suprafata de peste 700 de metri patrati.

New Yorker, prezent cu 670 de magazine in 25 de tari din Europa si Orientul Mijlociu, detine in Romania 5 unitati, la Sibiu, Cluj, Targu Mures, Bacau si Oradea.

In afara de Romania si Germania, compania opereaza magazine in peste 20 de tari printre care Austria, Belgia, Croatia, Cehia, Danemarca, Franta, Ungaria, Olanda, Rusia, Arabia Saudita, Spania, Elvetia si Emiratele Arabe Unite.