- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Puma Sports Romania isi deschide la Constanta primul magazin din tara

02 Apr, 15:42 • Redactia DailyBusiness
Puma Sports Romania, filiala producatorului german de echipament sportiv, va inaugura la Constanta, la sfarsitul lunii mai, primul sau magazin din tara, cu o suprafata de 170 metri patrati, au declarat reprezentantii companiei.
Puma Sports Romania isi deschide la Constanta primul magazin din tara

Magazinul va fi situat in City Park Mall din Constanta, inaugurarea lui fiind amanata pana in luna mai, datorita intarzierilor de finalizare a constructiei centrului comercial.

Mall-ul City Park Constanta va avea o suprafata comerciala de circa 23.000 metri patrati, informeaza NewsIn.

Puma AG si-a infiintat in noiembrie 2007 propria filiala in tara – Puma Sports Romania, cu sediul in Bucuresti, filiala care a devenit operationala din ianuarie 2008.

Compania a inaugurat anul acesta un showroom in Bucuresti, cu o suprafata de peste 300 metri patrati, destinat exclusiv potentialilor parteneri ai companiei, si nu consumatorului final.

Reprezentantii Puma Sports Romania anuntau, la finele lui 2007, ca intentioneaza sa deschida in tara, pana in 2010, cel putin 5 magazine, suprafata medie pentru o unitate fiind de 150 – 200 metri patrati.

Compania Puma AG, infiintata in 1948 in Germania, isi distribuie produsele in peste 80 de tari si vizeaza sa atinga o cifra de afaceri de patru miliarde euro pana in 2010, ca urmare a extinderii si pe alte piete. Actionarul majoritar al Puma este grupul BPR care detine 62,1% din actiuni.